Näköjään makuaisti alkaa paranemaan. Entinen lempijugurtti on tänään ihan ällömakeaa ja eilisessä ruuassa maistui suola, vaikka laitoin saman verran kun aina ennenkin. Paprikat maistui ihan taivaallisen hyvälle leivän päällä :) Mukavaa kun tulee näitä ihan konkreettisiakin muutoksia. Hajuaistissa en ole huomannut mitään eroa vielä, pieni nuha ehkä vähän vaikuttaa asiaan. Yhden epämukavan asian olen kyllä huomannut, limaa irtoaa ihan kauheasti nyt. Yök. Toivottavasti tämä osio menee nopeasti ohi!

Nooh, olen vähän laskeskellut että säästän nyt semmosen 50€ kuussa. Laskin vielä halvimman askin mukaan, eli todennäköisesti säästö on vielä isompi, no kumminkin... Olen siis antanut itselleni luvan ostaa itselleni tai kotiin jotain kivaa semmoisella summalla kuussa. Ensi kuussa, eli huhtikuussa aion ostaa itselleni kevättakin tai kävelykengät. Kummalle nyt on ilmojen puolesta enemmän tarvetta. Toisaalta.. tarvitsisin uuden lenkkeilytakinkin. Vanhassa takissa on vetoketju rikki, sitä ei saa kiinni. Saan takista pelkät napit kiinni. Ei kiva. Jalkineet on onneksi hyvät, kunnon kävelylenkkarit.

Lenkkeilystä puheenollen. Olen ottanut nyt tavoitteeksi päästä kerran viikossa kunnon lenkille. Siksi noin harvoin, että tilanteeni tosiaan on se, että olen yksinhuoltaja jolla on tosi vähän lapsenvahtiapua.. Omat vanhempani ovat tosi kiireisiä, eikä tässä meidän lähellä asu oikein ketään tuttua joka voisi auttaa.. Kerran viikossa yritän saada järjestettyä itselleni tunnin, pari aikaa olla ihan yksin lenkillä. Muuten liikun paljon hyötyliikuntaa.. 20-30 minuuttia tulee arkena päivittäin työmatkakävelyä, sekä omistan tuollaisen kätsyn stepperin, jolla teen viisi kertaa viikossa  20min treenin. Kuntoni on siis aivan pohjalukemissa, joten näillä aloitetaan.  Hauska nähdä kuinka kunto tässä ajan mittaa paranee. Nyt tulee ihan armoton hiki ja hengästys 20min stepperitreenistä, suht. kevyellä vastuksella siis. Hengästyn ihan hulluna jos juoksen 50m matkan ylämäkeen bussipysäkille jne. Noi ihan arkiset asiat on niitä missä on tosi kiva nähdä muutoksia parempaan, tietysti ulkonäön ja vaatteiden lisäksi. Olis kiva joskus juosta kiireessä bussiin, ilman että meinaa kuolla hapenpuutteeseen ja tarvii pyyhkiä hikeä koko loppumatkan. Mun salainen haave on se, että pystyisin joskus harrastamaan juoksua. Musta se on jotenkin kauheen hieno harrastus. Laihduttuani haluan myös harrastaa jotain tanssia, vaikkapa jotain kuumia lattaritansseja :D heh.